Sa zadovoljstvom vam donosimo vijest o najnovijem plodu našeg uspješnog partnerstva s Berret-Racoupeau timom - novoj Hanse 360. S obzirom na globalni uspjeh Hanse 460, Hanse 410 i Hanse 510, s povjerenjem predstavljamo Hanse 360, vjerujući u nastavak izvrsnosti i inovacija koje donosimo u industriju. Riječ je nevjerojatnoj jedrilici koja će biti lansirana ovog ljeta.

Ovo je jedrilica koja predstavlja revolucionarno dostignuće u svijetu jahti, uvodeći nove standarde udobnosti, praktičnosti i performansi.  Izdašan prostor unutar trupa s visokim stupnjem udobnosti, čini ovu jahtu među najboljima u svojoj klasi. Zahvaljujući karakterističnim Hanse bridovima, Hanse 360 osigurava i stabilnost i vrhunske performanse na vodi. Opcionalni nosač pramčanog jedra unapređuje mogućnosti jedrenja te omogućuje izvođenje nevjerojatnih performansi na dugim krstarenjima. Nove Hanse linije odmah su prepoznatljive po velikim udubljenim prozorima u trupu. Ovo plovilo dolazi opremljeno s poznatim Hanse flokom dok je po želji možete opremiti dodatnim šinama na krovu za 105% genovu. Svi konopi su usmjereni prema krmi.

Jednostavno jedrenje je definitivni najistaknutija karakteristika ove jedrilice. Kao i svaka prethodna Hanse jahta, Hanse 360 ističe se po jednostavnom upravljanju i brzom kretanju, a sve zahvaljujući svom temeljnom naslijeđu - inovativnom pristupu dizajnu, praktičnim rasporedima i vrhunskom inženjeringu. Svi konopi su vođeni do kormila, čineći jahtu ne samo sigurnom i udobnom, već i potpuno prilagođenom jednoj osobi. S fleksibilnošću dvaju ili triju rasporeda kabina i raznih konfiguracija salona, Hanse 360 poziva na prilagodbu kako bi savršeno odgovarala vašim planovima plovidbe. Bez obzira na to želite li krenuti u avanturističko solo putovanje ili uživati u društvu prijatelja i obitelji, ova jahta se prilagođava s lakoćom kako bi zadovoljila vaše potrebe.

Kako bi se osiguralo ekološki prihvatljivo jedrenje čak i bez vjetra, ova jahta, poput nedavno predstavljene Hanse 410, također može biti opremljena električnim pogonom velikog dometa, koji je jedinstven u svojoj klasi. Ova revolucionarna značajka ne samo da osigurava glatku plovidbu, već također naglašava Hanse predanost održivosti, otvarajući novu eru odgovornog luksuznog krstarenja.

 Konačno, Hanse 360 obećava nezaboravne trenutke na moru i pomiče granice u nautičkoj industriji. Jeste li spremni za neviđenu razinu ljepote obitavanja na valovima?

 Kontaktirajte naš prodajni tim za sve daljnje informacije o Hanse 360 i našem charter management programu.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit