Zašto odabrati nas?

Kao jedna od vodećih nautičkih tvrtki na Jadranu, klijenta stavljamo u središte svih naših aktivnosti.

S gotovo dva desetljeća iskustva u svijetu nautike, ponosimo se činjenicom da smo ovlašteni zastupnik za neke od vodećih svjetskih marki plovila: HanseDehlerSealine, RyckFjord yachts, sve dio Hanse Grupe.

Croatia Yachting utemeljen je na strasti prema nautici i filozofiji da su naše osoblje i njihovo znanje od najveće važnosti u pružanju kvalitetne usluge.

Pokrivamo svaki aspekt nautike počevši od prodaje plovila, usluge i opremanja plovila, charter managementa, chartera i posredovanja u prodaji rabljenih plovila.

Kao ovlašteni prodavatelj nudimo posebne uvjete kupnje, visoke standarde održavanja koji će osigurati najbolju vrijednost preprodaje za vaše plovilo i visokokvalitetnu podršku nakon prodaje uz brzu obradu reklamacija tijekom jamstva.

Vaše plovilo nadzirat će naš iskusni servisni tim koji se nalazi na lokaciji vašeg plovila. To pruža razinu usluge koja se ne može usporediti s ovlaštenim prodavateljima iz drugih zemalja, koji nemaju vlastiti servisni timu Hrvatskoj.

Naša stalna sklonost pružanju proizvoda i usluga s najboljim omjerom cijene i kvalitete dovela nas je do Hanse Yachts - marke koja je nadaleko prepoznata po svojim inovativnim idejama i prihvatljivim cijenama koje se izvrsno uklapaju u razvojnu viziju naše tvrtke.

Kao jedna od najboljih charter tvrtki u Hrvatskoj s charter bazama u Marini Kaštela, Marina Baotić u Segetu Donjem, Marina Kornati u Biogradu na Moru i ACI marina Dubrovnik, s više od 120 plovila, jamčimo izvrsne rezultate rezervacija za plovila u našem charter management programu koji je sjajan način da svoje vlasništvo nad plovilom učinite jednostavnim i pristupačnim.

Bilo da kupujete plovilo ili ga iznajmljujete, uvjereni smo da će naš tim nastaviti ispunjavati vaša očekivanja i pomoći vam da uživate u plovidbi u Hrvatskoj u najboljem izdanju!

Croatia Yachting Dealer of the year 2019

Prodavatelj godine 2019

Nagrada za Croatia Yachting

Nismo u ovom poslu zbog nagrada, ali svakako se radujemo kad ih dobijemo.

Dobili smo još jedno priznanje kad nam je Hanse Yachts AG dodijelio titulu prodavatelja godine za 2019. godinu! Ova nagrada još je jedan dokaz da je naporan rad i stavljanje klijenta na prvo mjesto pravi i jedini način. Može se slobodno reći da nas ovo priznanje motivira da nastavimo gurati stvari naprijed i nastavimo biti predvodnik u nautičkoj industriji, ne samo u Hrvatskoj, već i u svijetu!

Our Team

Naš iskusni Hanse prodajni tim strastveno voli plovila te će se pobrinuti da odaberete pravo plovilo za vas i uživate u bezbrižnom jedrenju. Oni će organizirati povoljno financiranje putem partnerskih leasing društava i biti vam na pomoći kroz cijeli proces kupnje. Također će vas savjetovati i odraditi sve korake u vezi s Hanse Yachting World charter management programom ako odlučite financirati vlasništvo nad svojim plovilom na ovaj način i zaraditi dodatni prihod.

Naš sposobni charter tim pobrinut će se da vaše plovilo ima najbolji omjer kupovne cijene i charter prihoda na hrvatskom tržištu ako se odlučite pridružiti našem Hanse Yachting World charter management programu.

Plovila u našoj charter floti u prosjeku su rezervirana 21 tjedan po sezoni. Zahvaljujući njihovom trudu naša tvrtka je višestruko nagrađivana. Nakon što smo nagrađeni kao najbolja charter tvrtka u Hrvatskoj za 2017. godinu i bili među tri najbolja kandidata za istu titulu za 2016. godinu, u 2018. godini dobili smo Posebno priznanje za razvoj sustava upravljanja kvalitetom koje dovodi do pružanja najviše razine usluge našim charter klijentima.

Sve naše nove jahte za prodaju opremljene su po izuzetno visokom standardu i servisira ih naš iskusni i dobro obučeni Hanse post prodajni tim. Oni vam pomažu da se brinete o svom plovilu i učinite vlasništvo nad plovilom jednostavnim, preuzimanjem održavanja vaše jahte, planiranih redovnih servisa, redovitih pregleda i zimskih servisa.

Igor Karmelić
Igor Karmelić
Prodajni savjetnik
Glavni ured Split
Engleski, njemački, slovenski
Ivan Grabovac
Ivan Grabovac
Prodajni savjetnik
Glavni ured Split
Engleski, njemački

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit