Kako bi zaista mogli uživati na vašem plovilu ono mora biti redovito održavano i uvijek u najboljoj formi. To će se odraziti i na očuvanje vrijednosti vašeg plovila.

U 4 servisna centra duž jadranske obale, od kojih je glavni u Marini Kaštela, naš visoko profesionalan i iskusan tim brine se o svim poslovima puštanja u pogon, jamstvenih popravaka i servisa za Hanse jedrilice. Do sada smo isporučili i opremili više od 240 plovila po iznimno visokom standardu.

Naš vlastiti servisni tim, koji se sastoji od električara, mehaničara, stolara, stručnjaka za staklo plastiku, zajedno sa širokom partnerskom mrežom specijaliziranom za različita područja pruža brzi odaziv i pokriva svaki aspekt održavanja, servisiranja i nadogradnji plovila.

Jedinstvena tržišna pozicija temeljena na našoj vrhunskoj tehničkoj infrastrukturi i znanju naših timova klijentima osiguravaju izvrsno iskustvo nakon kupnje plovila.

Puštanje u pogon

Do sada smo pustili u pogon preko 240 Hanse jedrilica. Sva plovila iz naše ponude puštena su u pogon po iznimno visokim standardima od strane našeg stručnog servisnog tima. Kvalitetno puštanje u pogon je ključni faktor u vašoj kasnijoj bezbrižnoj plovidbi. Vaše plovilo je temeljito pregledano, opremljeno, pripremljeno za plovidbu i porinuto prilikom njegove dostave.

Puštanje u pogon uključuje sljedeće zadatke:

  • Montaža i podešavanje jarbola, postavljanje jedara i šina, ugradnja koloturnika za lazy bag i zastave, ugradnja stepenica za jarbol, ugradnja navigacijskih svjetala, VHF antene i standardne TV antene (ako postoje).
  • Priprema trupa i nanošenje antivegetativne zaštite
  • Montaža kobilice i kormila
  • Završno puštanje u pogon - ispitivanje opreme, pregled motora prije isporuke, kalibracija navigacijskih instrumenata, čišćenje

Održavanje

Kada kupite Hanse jedrilicu od nas, predložit ćemo vam idealan raspored održavanja plovila kako bi ono bilo u odličnom stanju.

Kontinuiranim nadzorom i održavanjem osiguravamo dugovječnost vašeg plovila i opreme, kao i veću tržišnu vrijednost kada ga odlučite prodati.

Vaše će plovilo servisirati naš vlastiti servisni tim. To pruža razinu usluge koja se ne može mjeriti sa zastupnicima za plovila iz stranih država, koji nemaju vlastito servisno osoblje u Hrvatskoj.

Plovila koja držimo u svojim bazama najbolji su dokaz kvalitete usluge koju pružamo.

Naš post prodajni tim pobrinut će se za održavanje vašeg plovila koje uključuje redovne servise, redovne preglede plovila, opreme i veza te zimske usluge.

Redovita briga o vašem plovilu i pravovremeno uklanjanje problema dugoročno donose velike koristi.

Jamstvo

Vaše plovilo se intenzivno provjerava tijekom izgradnje i puštanja u pogon.

Sve nove Hanse jedrilice koje smo prodali dolaze s jamstvom proizvođača iza kojeg stoji naš Hanse post prodajni tim. Kao ovlašteni predstavnik Hanse-a jamčimo visokokvalitetnu podršku uz brzu obradu zahtjeva tijekom jamstva. Zapravo, mi ćemo napraviti sve jamstvene zahtjeve za vas kako bi se osiguralo da je plovilo uvijek u vrhunskom stanju.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit