Hanse Yachting World Charter Management
Najlakši put do vlastite Hanse jedrilice!

Posjedovanje plovila često se čini kao velika obaveza. Uz financijski aspekt kupnje i servisiranja plovila, potrebno je organizirati vez, redovito održavanje i preglede, a istovremeno morate provoditi vrijeme dugo očekivanog odmora kako biste pripremili plovilo za jedrenje svaki put kada ga želite koristiti. Ako želite posjedovati plovilo bez brige o bilo čemu ili ako niste sigurni možete li si priuštiti svoje plovilo iz snova, održavati ga ili ako mislite da ga nećete koristiti dovoljno da ga vrijedilo kupiti, naš Hanse yachting world charter management je nešto što bi se moglo uklopiti u vaše planove.

Hanse Yachting World Charter Management program u osnovi je naš zbir usluga koje osiguravaju našu brigu o vašem plovilu i njegovim charter gostima, pazeći da vaše plovilo dosegne svoj potencijal po pitanju charter prihoda i zadrži što veću vrijednost tijekom godina. Ovaj program osmišljen je kako bi vlasništvo nad plovilom bilo što lakše, a pokrit će i tekuće troškove vašeg plovila, a u određenim modelima charter managementa donijeti dodatnu zaradu, čineći kupnju vašeg plovila investicijom.

Naš charter management program već su prepoznali brojni zadovoljni vlasnici.

Ključne prednosti charter managementa

 • izvrsni rezultati rezervacija, s više od 20 tjedana po sezoni
 • financijska sigurnost uz osiguranje od gubitka prihoda od chartera (u slučaju štete)
 • visoki standardi održavanja osiguravaju najbolje očuvanje vrijednosti za vaše plovilo bez obzira na njegovu dob
 • posebni uvjeti kupnje za vaše plovilo
 • visokokvalitetna post prodajna podrška sa brzom obradom zahtjeva tijekom jamstva
 • povoljni uvjeti financiranja putem povezanih leasing društava
 • transparentna izvješća o novčanim tokovima kroz stalan uvid u prihode i rashode
 • jednostavna prodaja ili zamjena plovila s našom brokerskom podrškom

Hrvatska obala zasigurno će postati vaša omiljena destinacija

Nakon što se uključite u naš Yachting World Charter Management program, vaše će plovilo biti smješteno u jednoj od naše tri baze na hrvatskoj obali.

Hrvatska obala je jedinstvena i čini je 1185 otoka i otočića s pregršt zanimljivih mjesta koja tek trebate otkriti. Antički gradovi, mirne uvale s kristalno čistim morem u kojima možete plivati ili,pak, živopisni ili moderni gradovi… Hrvatska ima sve!

Prekrasna priroda, dugi lanac krševitih otoka duž gotovo planinske obale, izobilje skrivenih sidrišta i stabilna klima čine Hrvatsku nautičkim rajem sa savršenim uvjetima plovidbe. Za sve one koji traže privatnost ili preferiraju netaknutu prirodu, Hrvatska nudi divlju mediteransku ljepotu, tople boje s prekrasnom bujnom i mirisnom vegetacijom, na čijoj se obali izmjenjuju litice i špilje, stjenovite uvale, fine šljunčane plaže i veličanstvene uvale. Putovanje u Hrvatsku brzo je i jednostavno: u roku 2 sata zrakoplovom do nje možete doći iz gotovo bilo kojeg kutka Europe.

Yachting World Ownership

Yachting World Ownership

Namijenjen onima koji žele biti fleksibilni u smislu odabira plovila i dodatnih opcija, fleksibilni u planiranju odmora i trajanju ugovora te onima koji su zainteresirani za maksimalni povrat ulaganja.

Saznaj više
Bit ćete preusmjereni na croatia-yachting.hr
Yachting World Partnership

Yachting World Partnership

Namijenjen je onima koji ne žele osnovati tvrtku i aktivno sudjelovati u poslovanju plovila, točnije onima koji žele koristiti plovilo samo do 3 tjedna godišnje i ne žele imati nikakve brige/obveze u vezi plovila.

Saznaj više
Bit ćete preusmjereni na croatia-yachting.hr

Evo što naši klijenti kažu za nas

"My name is Jozsef Devenyi, friends call me Joe and I am an electrical engineer, founder, co-owner and CEO of Anico Kft HU. My company is in the radio communication business, but I am also a founder, co-owner and CEO of Happy Sailor d.o.o., used for our charter business in Croatia. Before investing in charter management, I used to charter..."

Napisao Jozsef Devenyi - Joe

"My name is Daniel Korth. Together with Markus Söfje, I am a managing director and founder of the charter agency Auszeit-yachtcharter. Besides the agency business, we operate our own yachts in the Baltic sea and Croatia. In the operation and maintenance of our Croatian yachts, we have been successfully working with Croatia Yachting as a partner for 5 years now!..."

Napisao Daniel Korth
Što je s održavanjem plovila?

Ponekad, godište gradnje plovila nije presudno. Bez obzira na starost plovila, dobro održavano plovilo je jedini put do zadovoljnog charter gosta, a time i ključ uspješnog poslovanja. Upravo zato naši profesionalno educirani zaposlenici konstantno nadziru stanje plovila i njegove opreme. Redovnim servisiranjem sprječavamo kvarove i charter gostima pružamo siguran i kvalitetan godišnji odmor. Stalnim nadziranjem i održavanjem osiguravamo dugotrajnost vašeg plovila i njegove opreme te ujedno i višu cijenu najma u charteru i višu tržišnu vrijednost plovila ukoliko ga odlučite prodati. Vlasnik plovila ima stalni uvid u procese i troškove održavanja. Plovila koja se nalaze u našim bazama najbolji su dokaz kvalitete usluge koju pružamo.

Kao ovlašteni Hanse prodavatelj jamčimo kvalitetnu post prodajnu uslugu s brzim rješavanjem reklamacija. U vaše ćemo ime i sami obavljati reklamacije prema brodogradilištu i pobrinuti se da je vaše plovilo uvijek u najboljoj formi.

Što ako se plovilo ošteti?

Sva plovila u našoj floti pokrivena su punim kasko osiguranjem. Troškovi popravka štete pokrivaju se iz police osiguranja ili iz depozita klijenta koji je uzrokovao štetu. Popravke odrađujemo mi kao ovlašteni Hanse prodavatelj ili vanjski specijalizirani servis, ovisno o vrsti štete.

Kako je plovilo osigurano?

Plovilo je osigurano policom punog kasko osiguranja koja pokriva popravke svih šteta i gubitak charter prihoda od prvog dana štete.

Postoji li osiguranje od gubitka prihoda?

Polica punog kasko osiguranja pokriva gubitak charter prihoda od prvog dana štete.

Kako mogu koristiti svoje plovilo?

Kod modela Hanse Yachting World vlasništvo imate pravo na 10 vlasničkih tjedana u charter sezoni (od 1. travnja do 31. listopada) s najviše 3 tjedna u srpnju i kolovozu i najviše 3 uzastopna tjedna. Vlasničke tjedne možete rezervirati tjednima unaprijed. Imajte na umu da što više tjedana koristite, to manje prihoda možete očekivati. Također možete koristiti dodatne vlasničke tjedne izvan sezone chartera. Prilikom vlasničkog tjedna, vlasnik bi trebao pokriti samo troškove pripreme plovila i takse bez plaćanja naknade za najam.

Kod modela Hanse Yachting World partnerstvo plovilo možete koristiti do 3 tjedna po sezoni, od toga 2 tjedna u glavnoj sezoni.

U svakom slučaju, prilikom korištenja vlasničkih tjedana nama plaćate samo trošak pripreme plovila i boravišnu pristojbu, a ne plaćate cijenu chartera. Samo nas nazovite i rezervirajte vaš odmor na plovilu. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Koje su moje mogućnosti nakon isteka ugovora o Hanse Yachting World partnerstvo?
 • Možete se prebaciti na naš Hanse Yachting World vlasnički model i zaraditi dodatni prihod svojim plovilom.
 • Možete otploviti sa svojim plovilom.
 • Možete zamijeniti svoje plovilo za novo.
 • Možete prodati svoje plovilo i time eventualno financirati kupnju novog plovila uz pomoć modela Hanse Yachting World partnerstvo.
 • Ako odlučite prodati svoje plovilo, možemo vam pomoći u tome putem naše usluge posredovanja u prodaji.
U kakvom je stanju plovilo nakon programa i koja je njegova tržišna vrijednost?

U vrlo dobrom i potpuno funkcionalnom stanju. Naravno, rezultat chartera je viša razina trošenja plovila, što se može otkloniti uz minimalna ulaganja i rekonstrukcije. U svakom slučaju, većina charter plovila u našoj floti je u boljem stanju od mnogih privatnih plovila, zbog činjenice da ih stalno nadziru i redovito održavaju profesionalci u našoj tvrtki.

Prema našem iskustvu, nakon 5 godina u Hanse Yachting World Charter Management programu tržišna vrijednost plovila je minimalno 65% njegove početne vrijednosti. To je i dodatna prednost odabira Hanse plovila budući da se Hanse jedrilice prvenstveno smatraju vlasničkim jedrilicama, a na tržištu se u isto vrijeme ne prodaje toliko rabljenih Hanse plovila koliko se prodaje plovila drugih konkurentskih marki koje su prikladne za charter.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit