Odaberite jedrilicu iz najveće Hanse charter flote na svijetu i istražite prekrasnu dalmatinsku obalu.

Naša Hanse charter flota

irajte plovilo iz najveće charter flote Hanse jedrilica na svijetu koja se nalazi u našim bazama u Marini Kaštela, Marini Baotić u Segetu Donjem, Marini Kornati u Biogradu na Moru i ACI marini Dubrovnik. Naša charter flota s više od 120 plovila pokriva kompletnu liniju novih i modernih Hanse jedrilica, održavanih po najvišim standardima. Uključuje sve trenutne Hanse modele koje možete zamisliti, Hanse 315, Hanse 388, Hanse 418, Hanse 458, Hanse 508, Hanse 548, Hanse 588 i perjanicu marke Hanse, Hanse 675. Uz to u ponudi imamo i brojne prethodne Hanse modele iz serije 5.

Uz to što imaju izvrstan dizajn, svaka jedrilica u našoj floti posebno je opremljena i savršeno prilagođena potrebama koje charter gosti imaju na godišnjem odmoru te kombiniraju dobre performanse u jedrenju s udobnošću i prostranošću.

Jedrenje u Hrvatskoj

Svojom predivnom obalom i 1185 otoka o otočića Hrvatska pruža očaravajuća mjesta za istraživanje. Riječ je o jednoj od najfascinantnijih obala na svijetu, gdje su sredozemne civilizacije, povijest i kultura ostavili trag koji se i danas može vidjeti u svom autentičnom izdanju.

Predivna priroda, dugi lanac stjenovitih otoka uz hrvatsku brdovitu obalu, mnoštvo sidrišta i stabilna klima čine Hrvatsku rajem za krstarenja sa savršenim uvjetima za jedrenje. Za sve one koji traže privatnost ili one koji vole netaknutu prirodu Hrvatska nudi divlju sredozemnu ljepotu, tople boje obasjane suncem te bujnu i mirisnu vegetaciju. Duž obale se izmjenjuju litice, špilje, stjenovite uvale i šljunčane plaže. Doputovati u Hrvatsku je jednostavno i brzo. Uz let od 2 sata moguće je stići u Hrvatsku iz gotovo bilo kojeg kutka Europe.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit