Hanse yachts

Hanse yachts

OVLAŠTENI ZASTUPNIK

Novosti

Latest News

03.04.2024

Novi vodeći model - Hanse 590

Sa dolaskom proljeća, svijet nautike se priprema za lansiranje novog modela jedrilice, Hanse 590. Ovo elegantno plovilo kombinira sofisticirani dizajn s iznimnom funkcionalnošću.

Pročitaj više

22.03.2024

Hanse modeli na Dalmatia Boat Show-u

Marina Baotić u Segetu Donjem postat će epicentar nautičke industrije od 18. do 21. travnja jer će upravo tamo održati prvi Dalmatia Boat Show. Posjetitelji će imati priliku istražiti više...

Pročitaj više
Prikaži sve vijesti

Hanse Yachts je inovativno brodogradilište koje postavlja visoke standarde po pitanju udobnosti na moru i razvoja brzih jedrilica s izvrsnim omjerom cijene i performansi.

Kao jedan od najvećih graditelja serijskih plovila u Europi, Hanse kombinira tradiciju vrhunske ručne izrade sa suvremenim metodama i materijalima. Korištenje Vinil-esterske smole u serijskoj proizvodnji plovila jedna je od najistaknutijih inovacija Hansea.

Hanse, s modelima u različitim veličinama, od praktičnog Hanse 315 do vrlo elegantnog Hanse 675 pruža neke od najbržih dizajna trupa.

Sve Hanse jedrilice dizajnirali su vodeći svjetski projektanti plovila, uključujući Judel/vrolijk & co, koji su odgovorni za obranu naslova America's cupa s Alinghijem. Njihov inovativni dizajnerski pristup rezultirao jedrilicama koje donose izvrsne performanse bez obzira na smjer vjetra.

Hanse Fast Cruising

Hanse već godinama predvodi u činjenju jedrenja bržim i jednostavnijim. Hanse se uvijek zalaže za inovativan dizajn i kontinuirani razvoj krstaša. Oblici trupa razvijaju se s naglaskom na performanse i udobnost. Trupovi jedrilica dodatno se optimiziraju uzimajući u obzir najnovije rezultate istraživanja u području hidrodinamike. To se odražava u vertikalno dizajniranom pramcu i krmi svih Hanse jedrilica, što im omogućuje postizanje vrlo duge vodene linije, a time i značajno povećane brzine trupa.

Plan jedrilja je također optimiziran. Jarbol je postavljen više prema krmi, što rezultira većom površinom samoletajućeg floka, što pogoduje performansama pri laganim vjetrovima. Površine glavnog jedra i floka vrlo su dobro izbalansirane i to se pretvara u uravnotežene jedriličarske performanse.

Hanse Easy Sailing

Jedrenje s Hanse jedrilicama nevjerojatno je jednostavno zahvaljujući samoletajućem floku i činjenici da su svi podigači, škote, kratovi i ostali konopi jedrilja dovedeni do kormilara. Ne govorimo samo o pritezanju i popuštanju jedara, već i o podizanju i kraćenju. Sve se to može učiniti lako s kormilarskog mjesta. Na svim Hanse modelima možete ploviti s malom posadom ili čak sami.

Osim odličnih jedriličarskih performansi, Hanse veliku važnost pridaje pojednostavljenom rukovanju svojim jedrilicama. Ovaj koncept nazivaju Easy Sailing, a Hanse je daleko ispred konkurencije u vezi s ovim aspektom jedrenja. Jednostavno rukovanje nije rezervirano samo za jedrenje.

Kombinacijom pramčanog potisnika, krmenog potisnika i dubokog kormila, pristajanje i odbacivanje pretvara se u dječju igru, čak i u najmanjim lukama.

Hanse Individual customization

Veliki izbor opcija, rasporeda, boja, tkanina, drva i podova čini svaku Hanse jedrilicu jedinstvenom kreacijom. Hanse Individual Cabin Concept jedinstven je u serijskoj proizvodnji jahti! Hanse vam nudi izbor boja za gelcoat na trupu i vodenoj liniji. Za one koji se odluče imati lakiranu površinu trupa umjesto gelcoata, raspon boja gotovo je neograničen. S Hanseom je to pomalo kao u studiju za dizajn interijera, možete dizajnirati vlastitu jedrilicu koja odgovara vašim individualnim potrebama. Odaberite između više kombinacija rasporeda kabina, dodatne opreme, mnoštva vrsta drva za namještaj i podove te širokog raspona tkanina i boja. Izbori se mogu kombinirati na više od 1000 načina.

Hanse Innovative Design

Kako su potvrdile brojne nagrade, Hanse jedrilice poznate su po inovativnom dizajnu eksterijera i interijera. Moderni oblici, boje i oprema čine svaku Hanse jedrilicu zaista atraktivnom, a inovativna dizajnerska rješenja također je čine vrlo praktičnom. Hanse označava inovativan dizajn kao smjernicu u razvoju svake nove jedrilice. Odlikuje se modernim dizajnom i inovativnim tehničkim rješenjima koja su obično povezana s luksuznim jahtama rađenima po mjeri. Ključno je kombinirati moderan izgled i praktičnost s ciljem postizanja zadovoljstva kupaca što je uvijek prioritet. Sve je elegantno dizajnirano i jednostavno za održavanje Paluba i natkabina su u potpunosti čisti budući da su svi konopi sakriveni, a svi otvori u razini s palubom pa ćete se nesmetano kretati plovilom. Prostrani kokpit dobro je organiziran za jedrenje i opuštanje, dok vam prolaz između dva upravljača omogućuje jednostavan pristup velikoj sklopivoj platformi za kupanje.

ŠIROK RASPON JEDRILICA

Hanse pokriva širok raspon modela, od praktičnog i inovativnog Hanse 315 do luksuznog Hanse 675. Svi Hanse modeli dijele iste Fast Cruising, Easy Sailing, Innovative Design i Individual Customization koncepte koji Hanse jedrilice čine tako posebnima.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit