Hanse yachts

Hanse yachts

OVLAŠTENI ZASTUPNIK

Novosti

Latest News

Prikaži sve vijesti

Hanse Yachts je inovativno brodogradilište koje postavlja visoke standarde po pitanju udobnosti na moru i razvoja brzih jedrilica s izvrsnim omjerom cijene i performansi.

Kao jedan od najvećih graditelja serijskih plovila u Europi, Hanse kombinira tradiciju vrhunske ručne izrade sa suvremenim metodama i materijalima. Korištenje Vinil-esterske smole u serijskoj proizvodnji plovila jedna je od najistaknutijih inovacija Hansea.

Hanse, s modelima u različitim veličinama, od praktičnog Hanse 315 do vrlo elegantnog Hanse 675 pruža neke od najbržih dizajna trupa.

Sve Hanse jedrilice dizajnirali su vodeći svjetski projektanti plovila, uključujući Judel/vrolijk & co, koji su odgovorni za obranu naslova America's cupa s Alinghijem. Njihov inovativni dizajnerski pristup rezultirao jedrilicama koje donose izvrsne performanse bez obzira na smjer vjetra.

Hanse Fast Cruising

Hanse već godinama predvodi u činjenju jedrenja bržim i jednostavnijim. Hanse se uvijek zalaže za inovativan dizajn i kontinuirani razvoj krstaša. Oblici trupa razvijaju se s naglaskom na performanse i udobnost. Trupovi jedrilica dodatno se optimiziraju uzimajući u obzir najnovije rezultate istraživanja u području hidrodinamike. To se odražava u vertikalno dizajniranom pramcu i krmi svih Hanse jedrilica, što im omogućuje postizanje vrlo duge vodene linije, a time i značajno povećane brzine trupa.

Plan jedrilja je također optimiziran. Jarbol je postavljen više prema krmi, što rezultira većom površinom samoletajućeg floka, što pogoduje performansama pri laganim vjetrovima. Površine glavnog jedra i floka vrlo su dobro izbalansirane i to se pretvara u uravnotežene jedriličarske performanse.

Hanse Easy Sailing

Jedrenje s Hanse jedrilicama nevjerojatno je jednostavno zahvaljujući samoletajućem floku i činjenici da su svi podigači, škote, kratovi i ostali konopi jedrilja dovedeni do kormilara. Ne govorimo samo o pritezanju i popuštanju jedara, već i o podizanju i kraćenju. Sve se to može učiniti lako s kormilarskog mjesta. Na svim Hanse modelima možete ploviti s malom posadom ili čak sami.

Osim odličnih jedriličarskih performansi, Hanse veliku važnost pridaje pojednostavljenom rukovanju svojim jedrilicama. Ovaj koncept nazivaju Easy Sailing, a Hanse je daleko ispred konkurencije u vezi s ovim aspektom jedrenja. Jednostavno rukovanje nije rezervirano samo za jedrenje.

Kombinacijom pramčanog potisnika, krmenog potisnika i dubokog kormila, pristajanje i odbacivanje pretvara se u dječju igru, čak i u najmanjim lukama.

Hanse Individual customization

Veliki izbor opcija, rasporeda, boja, tkanina, drva i podova čini svaku Hanse jedrilicu jedinstvenom kreacijom. Hanse Individual Cabin Concept jedinstven je u serijskoj proizvodnji jahti! Hanse vam nudi izbor boja za gelcoat na trupu i vodenoj liniji. Za one koji se odluče imati lakiranu površinu trupa umjesto gelcoata, raspon boja gotovo je neograničen. S Hanseom je to pomalo kao u studiju za dizajn interijera, možete dizajnirati vlastitu jedrilicu koja odgovara vašim individualnim potrebama. Odaberite između više kombinacija rasporeda kabina, dodatne opreme, mnoštva vrsta drva za namještaj i podove te širokog raspona tkanina i boja. Izbori se mogu kombinirati na više od 1000 načina.

Hanse Innovative Design

Kako su potvrdile brojne nagrade, Hanse jedrilice poznate su po inovativnom dizajnu eksterijera i interijera. Moderni oblici, boje i oprema čine svaku Hanse jedrilicu zaista atraktivnom, a inovativna dizajnerska rješenja također je čine vrlo praktičnom. Hanse označava inovativan dizajn kao smjernicu u razvoju svake nove jedrilice. Odlikuje se modernim dizajnom i inovativnim tehničkim rješenjima koja su obično povezana s luksuznim jahtama rađenima po mjeri. Ključno je kombinirati moderan izgled i praktičnost s ciljem postizanja zadovoljstva kupaca što je uvijek prioritet. Sve je elegantno dizajnirano i jednostavno za održavanje Paluba i natkabina su u potpunosti čisti budući da su svi konopi sakriveni, a svi otvori u razini s palubom pa ćete se nesmetano kretati plovilom. Prostrani kokpit dobro je organiziran za jedrenje i opuštanje, dok vam prolaz između dva upravljača omogućuje jednostavan pristup velikoj sklopivoj platformi za kupanje.

ŠIROK RASPON JEDRILICA

Hanse pokriva širok raspon modela, od praktičnog i inovativnog Hanse 315 do luksuznog Hanse 675. Svi Hanse modeli dijele iste Fast Cruising, Easy Sailing, Innovative Design i Individual Customization koncepte koji Hanse jedrilice čine tako posebnima.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili vam je potrebna pomoć u planiranju savršenog odmora, kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pošaljite upit