Hanse koncept

Hrabrost za razmišljanje izvan okvira, volja da se stvari jednostavno rade drugačije i uvjerenje da je to ispravno – to su vrijednosti koje HANSE jedrilica čine najinovativnijim i najbolje osmišljenim jedrilicama na tržištu.

concept-fast-cruising.jpg
Brza plovidba u svim uvjetima

HANSE FAST CRUISING

Brza plovidba u svim uvjetima

Hanse jedrilice dizajniraju najbolji svjetski projektanti plovila. Većinu asortimana dizajnirao je judel/vrolijk & co koji crpe iz svog iskustva na America's Cupu, a to su iskustvo prilagodili serijskoj proizvodnji plovila. To znači da Hanse jedrilice jamče visoku razinu zabave i brzine. Hanse već godinama predvodi u činjenju jedrenja bržim i jednostavnijim. Hanse se uvijek zalaže za inovativan dizajn i kontinuirani razvoj krstaša. Oblici trupa razvijaju se s naglaskom na performanse i udobnost. Trupovi jedrilica dodatno se optimiziraju uzimajući u obzir najnovije rezultate istraživanja u području hidrodinamike. To se odražava u vertikalno dizajniranom pramcu i krmi svih Hanse jedrilica, što im omogućuje postizanje vrlo duge vodene linije, a time i značajno povećane brzine trupa. Plan jedrilja je također optimiziran. Jarbol je postavljen više prema krmi, što rezultira većom površinom samoletajućeg floka, što pogoduje performansama pri laganim vjetrovima. Površine glavnog jedra i floka vrlo su dobro izbalansirane i to se pretvara u uravnotežene jedriličarske performanse. Hanse jedrilice ostaju vrlo neutralne u upravljanju pod jedrima. One mogu podnijeti više naginjanja, dopuštajući da se kraćenje jedara odgodi za još jače vjetrove. Naravno, brza jedrilica nije potpuna bez kvalitetnih jedara usmjerenih na performanse. Čak i u standardnoj verziji, Hanse jedrilice su opremljene visokokvalitetnim Quantum jedrima, razvijenima na način da odgovaraju konstrukciji i performansama Hanse jedrilica.

concept-easy-sailing.jpg
Idealno za male posade ili samostalno jedrenje

HANSE EASY SAILING

Idealno za male posade ili samostalno jedrenje

edrenje s Hanse jedrilicama nevjerojatno je jednostavno zahvaljujući samoletajućem floku i činjenici da su svi podigači, škote, kratovi i ostali konopi jedrilja dovedeni do kormilara. Na svim Hanse modelima možete ploviti s malom posadom ili čak sami. Koliko vam je zapravo potrebna posada na Hanse jahti? Ako vam se prohtije, možete sami ploviti. Osim odličnih jedriličarskih performansi, Hanse veliku važnost pridaje pojednostavljenom rukovanju svojim jaedrilicama. Ovaj koncept nazivaju Easy Sailing, a Hanse je daleko ispred konkurencije u vezi s ovim aspektom jedrenja. Hanse jjedrilice opremljene su integriranim samoletajućim flokom i to omogućuje brzo letanje bez korištenja vitala. Ovo uistinu zaslužuje da se zove jednostavno jedrenje! Vođenje svih konopa jedrilja izravno kormilaru također je jedinstveno u svojoj klasi. To omogućuje kormilaru da sam manevrira brodom pod jedrima – čak i pri jačim vjetrovima kada duboka kobilica pruža visoku razinu stabilnosti. Ne govorimo samo o pritezanju i popuštanju jedara, već i o podizanju i kiračenju. Sve se to može učiniti lako s kormilarskog mjesta. Hanse također koristi dvostrani sustav škote glavnog jedra koji se obično može vidjeti na velikim oceanskim trkaćim jahtama. Kako se sve kontrole jedara vode do kormilara, gornja paluba ostaje potpuno čista, bez vitla, stopera, dok kokpit nije pretrpan konopima. Jednostavno rukovanje nije rezervirano samo za jedrenje. Kombinacijom pramčanog potisnika, krmenog potisnika i dubokog kormila, pristajanje i odbacivanje pretvara se u dječju igru, čak i u najmanjim lukama.

Hanse Individual customization
Individualni pristup dizajnu plovila

HANSE INDIVIDUAL CUSTOMIZATION

Individualni pristup dizajnu plovila

Veliki izbor opcija, rasporeda, boja, tkanina, drva i podova čini svaku Hanse jahtu jedinstvenom kreacijom. Hanse Individual Cabin Concept jedinstven je u serijskoj proizvodnji jahti! Hanse vam nudi izbor boja za gelcoat trupa i vodene linije. Za one koji se odluče imati lakiranu površinu trupa umjesto gelcoata, raspon boja gotovo je neograničen. S Hanseom je to pomalo kao u studiju za dizajn interijera, možete dizajnirati vlastitu jedrilicu koja odgovara vašim individualnim potrebama. Odaberite između više kombinacija rasporeda kabina, dodatne opreme, mnoštva vrsta drva za namještaj i podove te širokog raspona tkanina i boja. Izbori se mogu kombinirati na više od 1000 načina.

Hanse Innovative Design
Kršenje pravila, postavljanje trendova

 

 

HANSE INNOVATIVE DESIGN

Kršenje pravila, postavljanje trendova

Kako su to potvrdile brojne nagrade, brend Hanse poznat je po inovativnom dizajnu eksterijera i interijera svojih jedrilica. Moderni oblici, boje i oprema čine svaku Hanse jedrilicu zaista atraktivnom, a inovativna dizajnerska rješenja također je čine vrlo praktičnom. Hanse označava inovativan dizajn kao smjernicu u razvoju svake nove Hanse jedrilice. Odlikuje se modernim dizajnom i inovativnim tehničkim rješenjima koja su obično povezana s luksuznim jahtama rađenima po mjeri. Ključno je kombinirati moderan izgled i praktičnost s ciljem postizanja zadovoljstva kupaca što je uvijek prioritet. Na primjer, kut stepenica za ulazak u potpalublje je vrlo ravan, a to znači da hodate po stepenicama umjesto da se penjete po ljestvama kada izlazite ili ulazite u kabinu. Kabine dobivaju puno svjetla i zraka kroz brojne otvore i prozore na kabini i trupu. U kabinama ima dovoljno mjesta s puno prostora za garderobu, velikodušnim navigacijskim prostorom, kupaonama. Sve je to elegantno dizajnirano i jednostavno za održavanje. Paluba i natkabina su u potpunosti čisti budući da su svi konopi sakriveni, a svi otvori u razini s palubom pa ćete se nesmetano kretati plovilom. To također pruža obilje ravnih prostora za sunčanje. Prostrani kokpit dobro je organiziran za jedrenje i opuštanje, dok vam prolaz između dva upravljača omogućuje jednostavan pristup velikoj sklopivoj platformi za kupanje. Veći Hanse modeli čak su opremljeni garažom za gumenjak ispod kokpita.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit