Predstavljamo:

• Novi Hanse 348
• Novi Hanse 388
• Novi Hanse 418
• Novi Hanse 548

Kršimo pravila i postavljamo nove trendove s četiri nova revolucionarna plovila.
S ponosom vam predstavljamo četiri nova Hanse modela koji pružaju uvid u budućnost Hanse marke. Od predstavljanja modela Hanse 291 1993. godine, Hanse je počeo pisati svoju priču o uspjehu. Konstantnim predstavljanjem novih modela i inovacija Hanse je oblikovao ne samo svoju marku već i cijelu industriju te je nakon 24 godine drugi najveći proizvođač plovila na svijetu.
Četiri nova Hanse modela označuju novu eru marke te utiru put u budućnost. Naš moto: brže, praktičnije i još jednostavnije za korištenje.

Vatra, voda, zrak i zemlja - Hanse je usklađen s tim elementima.
Velika postignuća u dizajnu uvijek su rezultat većih vizija. Četiri polovila koja predstavljamo bazirana su na četiri elementa koji su definirani u drevnoj Grčkoj te su savršeno dizajnirana za suočavanje s tim elementima na moru:

Vatra - sunce i svjetlost od iznimne su važnosti za nezaboravno iskustvo na moru te su dio svakog krstarenja. Nova Hanse plovila dizajnirana su za sunce te su opremljena velikim prozorima na kabini i trupu.

Voda - nova Hanse plovila posjeduju savršenu hidrodinamiku zahvaljujući dizajnu od strane judel/vrolijk & co, s izvrsno balansiranim kormilima i uskim kobilicama u obliku slova L koji pružaju bolje performanse pri jedrenju u vjetar.

Zrak - zrak je element koji nas pokreče. Kako bi u još većoj mjeri iskoristili taj element, nove Hanse jedrilice opremljene su još višim jarbolima i većom površinom jedara. Rezultat toga su još veće brzine i manje sati provedenih u vožnji na motorni pogon. Kad vjetra ima previše, veliku površinu jedara može jednostavno smanjiti jedna osoba uz pomoć Hanse sustava kraćenja s jednim konopom.

Zemlja - Zemlja je naš dom i nikad nas ne prestaje očaravati svojim bojama i oblicima. U ljetno vrijeme Hanse jedrilice postaju dom obiteljima i prijateljima te pružaju obilje udobnosti i suvremenog dizajna. Roseo Design osmislio je još kvalitetniji koncept dizajna interijera koji donosi još luksuznije i atraktivnije potpalublje.

Pregled novih Hanse plovila

Otkrijte impresivna jedrilja i koncepte dizajna koji će uskoro biti viđeni i na moru.

Hanse 348
Hanse 348 najmanji je među novim Hanse modelima, no unatoč tome ponosi se luksuzom kojeg dijeli s tri veće sestre. Čista paluba daje ovom modelu dinamičniji izgled, a novi horizontalni prozor na trupu u području salona usavršava njegov vanjski izgled.

Dužina: 10,40 m
Širina: 3,55 m
Osnovna cijena bez PDV-a: 91.900 €

Hanse 388
Šest prozora na trupu od 38 stopa su privilegij te ispunjavaju elegantan interijer obiljem dnevnog svjetla. Površinom jedara od 67.5 m2 ovaj model je atraktivan i brz.

Dužina: 11,40 m
Širina: 3,90 m
Osnovna cijena bez PDV-a: 114.900 €

Hanse 418
Osim visokog jarbola i usavršenog interijera prozori na trupu i uzduž ulaza u kabinu elementi su kojima se novi Hanse 418 ističe.

Dužina: 12,41 m
Širina: 4,17 m
Osnovna cijena bez PDV-a: 145.900 €

Hanse 548
Opremljen garažom za gumenjak, T-Top nadgrađem kokpita, dva prednja štraja i 12 prozora u trupu Hanse 548 pokazuje kako može izgledati luksuzno jedrenje na plovilu od 55 stopa. Unutrašnjost plovila ponosi se vrhunskom završnom obradom i modernim „lounge“ izgledom.

Dužina: 16,22 m
Širina: 5,05 m
Osnovna cijena bez PDV-a: 349.000 €

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit