Hanse 410 nastavio je niz uspješnih modela nove generacije, Hanse 460  i Hanse 510. S duljinom od 40 stopa izražena je individualnost novog dizajna trupa koji se jasno odvaja od prethodnih modela, ističući se svojim sportskim izgledom i jasnim linijama. S kutnom, ravnijom i produljenom nadgradnjom kabine te prostranim trupom s visokim nadvođem, Hanse 410 obećava izvanredan prostor za boravak i neusporedive performanse na vodi.

Po prvi put, uvodi se opcionalni električni pogonski sustav, koji se ističe dosegom od do 55 nautičkih milja. Napredna tehnologija donosi i inovativna rješenja poput Sustainable Performance Sails (SPS) od Elvstrøm Sails, koji su prvi u nizu jedara izrađenih od recikliranog materijala. Ovo inovativno rješenje nudi visokokvalitetnu laminatnu tkaninu izrađenu uglavnom od recikliranog poliestera, što ga čini održivim i ekološki prihvatljivim izborom.

Osim toga, uz potpuno električni pogon bez emisija, pridonosi se smanjenju štetnih ispušnih plinova dok se istovremeno osjećate sigurno na moru zahvaljujući kvalitetnom kućištu baterije od nehrđajućeg čelika. Inteligentna funkcija automatskog gašenja regulira izlaznu snagu prema temperaturi baterije, pružajući bezbrižnu plovidbu.

body.jpg

Tri prostrane kabine i veliki salon čine pravu oazu za opuštanje, a svakodnevne aktivnosti kao što je kuhanje jednostavnim i lakim. Zahvaljujući prostranom hladnjaku i velikom kapacitetu prostora za pohranu, možete jednostavno pripremati svježe obroke svaki dan. Osim toga, u mokrom baru nalazi se i roštilj. U prostranom salonu ili prostranom kokpitu s duplim stolovima – vi birate gdje ćete uživati u večeri i druženju sa dragim ljudima.

Sa svojim jedinstvenim dizajnom i naprednom tehnologijom, ovo plovilo ne samo da pruža izvanredno iskustvo plovidbe, već nas i podsjeća na važnost očuvanja okoliša. Učinite korak prema ekološki prihvatljivijoj budućnosti plovidbe i odaberite Hanse 10 za svoju sljedeću morsku avanturu.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit