Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Cannes Yachting Festival, na Hanse Yachts štandu od 11. do 16. rujna 2018.

Hanse će u Cannesu izložiti sljedeće modele: Hanse 348, Hanse 388, Hanse 458, Hanse 508, Hanse 548, Hanse 588, i perjanicu marke Hanse 675 dok će na tom sajmu Hanse 458 i Hanse 508 doživjeti svoju svjetsku premijeru.

Druge marke Hanse grupacije također će premijerno izlagati neke od svojih modela. Fjord će predstavljati Fjord 38 xpress, Fjord 44 open, Fjord 44 coupe i Fjord 52 open, dok će Sealine imati premijeru modela S330V.

Nova serija 8 utjelovljuje kvalitetu, performanse i udobnost kao nijedna druga linija plovila. Novi Hanse 458 u tome nije iznimka i već izvana ispunjava ta očekivanja. Ergonomska postolja za plottere, nosač za sidro s hvatištem za code zero i šest prozora u stražnjoj kabini su samo neki od detalja koji čine ovu jahtu posebnom. Ispod palube, kvalitetno drvo i ugodni materijali obogačuju eleganciju ovog Hanse modela. Izvanredan detalj: Ova jederilica od 45 stopa nema odvojenu potporu za jarbol. Kompozitna glavna pregrada s karbonskim ojačanjima pruža čvrst i izravan spoj jarbola s kobilicom. To čini unutrašnjost plovila još prostranijom pa dizajn u "loft" stilu dolazi do izražaja. Novi Hanse 458 dostupan je u dvije verzije, s vlasničkom kabinom u pramcu ili s dvije kabine u pramcu za smještaj većeg broja gostiju.

Veliki kokpit, visoki trup, dvostruki prednji štraj za dodatnu Genovu uz samopreletni flok, Novi Hanse 508 odmah dokazuje da je jedrilica za plovidbu na otvorenom moru preko velikih razdaljina. Novorazvijena podkonstrukcija modela Hanse508 dizajnirana je posebno za inovativan spoj jarbola i kobilice. Kao i na Hanse 458, odvojena potpora jarbola sada je zamijenjena kompozitnom glavnom pregradom s karbonskim ojačanjima.

Kako biste dogovorili sastanak, molimo kontaktirajte našeg predstavnika Domagoja Milišića putem e-maila: sales@hanseyachts.hr ili telefona +385 91 332 3320. Domagoj će biti dostupan na Cannes Yachting Festivalu od 12. do 15. rujna.

Posjetite nas na Hanse štandu QSP025, pokraj pontona QSP5.
Radujemo se vašem dolasku!

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit