Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posjetite na Cannes Yachting Festivalu, Hanse Yachts štand, od 12. do 17. rujna 2017.

Hanse Yacht će u Cannesu predstavljati sljedeće modele: Hanse 388, Hanse 418, Hanse 548, Hanse 588 i perjanicu marke Hanse 675. Hanse 388, Hanse 418 i Hanse 548 bit će premijerno predstavljeni na ovom nautičkom sajmu!

Zajedrite s novim Hanse 348! Njegov visok jarbol i velika površina jedara nose izvrsne performanse i maksimalnu brzinu, bez kompromitiranja jednostavne upravljivosti u svim vremenskim uvjetima. Vjetar je slobodan, a i vi ste slobodni uživati u vjetru! Uživat ćete i ispod palube uz obilje svježeg morskog zraka koji dopire kroz brojne prozore, jedinstvene u toj klasi plovila. Ti će prozori pretvoriti salon u svježi i osunčani dnevni boravak kojeg ste individualno dizajnirali uz širok izbor boja drva, jedinstvenih materijala i dekora.

Naše sunce je vatra koja daje energiju životu. Zato smo s našim novim Hanse 388, stvorili krstaša koji ispod palube pruža više dnevnog svjetla od svih drugih plovila u klasi. Rekordan broj prozora na trupu i kabini, čak i uz sam ulaz u kabinu, preplavljuje salon s dnevnim svjetlom tijekom cijelog dana. Dobro osmišljen i velik kokpit te prostrana paluba pozivaju vas na opuštanje na sunčevom svjetlu. Ukrcajte se na Hanse 388 i upoznajte luksuz potpunog uživanja na suncu.

Nova Hanse 418 zrači prepoznatljivom snažnom osobnošću koja čini svaki dan proveden na moru pravom doživljajem. Njegove čiste i brze linije već privlače pažnju i oduševljenje na jedriličarskoj sceni. Zahvaljujući optimiziranoj hidrodinamici, ravno odrezanom pramcu i iznimno dugoj vodenoj liniji ovaj je Hanse model idealan za pravo iskustvo u jedrenju: brzo, sigurno i udobno klizanje kroz vodu. Time Hanse 418 postavlja nove standarde u klasi. Ukrcajte se i upoznajte njegovu ljepotu!

Novi Hanse 548 donosi luksuzni salon u loft stilu. Dužinom većom od 16 metara i širinom od 5 metara pruža novu razinu prostranosti. Ovo je savršeno plovilo za opuštajuće krstarenje do najljepših zaljeva. Naš tim dizajnera u razvoju modela Hanse 548 inspiriran je elementom zemlje. Čiste i moderne linije trupa i interijera u savršenom su kontrastu s prirodnim materijalima i toplim bojama. Birajte između deset kombinacija unutarnjeg rasporeda. Bez obzira koju odabrali, izvrsne performanse i upravljivost se podrazumijevaju.

Za ugovaranje sastanka kontaktirajte našeg predstavnika Domagoja Milišića putem e-maila: sales@hanseyachts.hr ili mobilnog telefona +385 91 332 3320.
Domagoj Milišić će biti dostupan na Cannes Yachting Festivalu od 12. do 16. rujna.

Posjetite nas na Hanse Yacht štandu QSP149 – QSP152, uz ponton QSP4. Radujemo se vašem dolasku!

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit