Označite datum u svom kalendaru za dugo očekivani Boot Düsseldorf 2024, koji će se održati od 20. do 28. siječnja. Prisustvujte veličanstvenom predstavljanju novog modela Hanse 410 u dvorani 15, zajedno s našom impresivnom novom flotom.

Osigurajte svoje mjesto i brži pristup našim modelima putem predbilježbe te istražite najnovije značajke, prostrane rasporede i interijere naših izvanrednih jedrilica. Ako sanjate o posjedovanju jahte, iskoristite priliku na sajmu s ekskluzivnim popustom od 100% na odabrane nadogradnje opreme, aktualnim od 20. siječnja do 12. veljače 2024. Imajte na umu da se ova ponuda ne može kombinirati s drugim posebnim cijenama ili popustima.

Zaljubite se u premijerno predstavljanje eko inovativnog modela Hanse 410, koji će unaprijediti iskustvo jedrenja svojim iznimnim karakteristikama, prostranim dizajnom i praktičnim konceptom interijera. Otkrijte i luksuz modela Hanse 460, odlikovanog britanskim nagradama za jedrenje i europskom jahtom godine 2022. te modela Hanse 510, kojeg je SAIL magazin smjestio u 'Top Ten Best Bogat of 2024'. Njegova prostrana garaža za čamac i novi Smart Tender sustav nude neusporedivu praktičnost.

Učinite svoj san o jahti stvarnošću pomoću našeg jednostavnog 3D konfiguratora. Dizajnirajte svoj personalizirani model Hanse 410, pošaljite svoju kreaciju trgovcu i ostvarite svoju individualiziranu ponudu.

Rezervirajte sastanak sa našim Hanse prodajnim savjetnicima.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit