Marina Baotić u Segetu Donjem postat će epicentar nautičke industrije od 18. do 21. travnja jer će upravo tamo održati prvi Dalmatia Boat Show. Posjetitelji će imati priliku istražiti više od 200 brodova izloženih na sajmu, te imati uvid u najnovnije trendove u nautici.

Hanse će biti jedan izlagača, predstavljajući svoje modele Hanse 510 i Hanse 460, pri čemu će model Hanse 410 imati svoju hrvatsku premijeru. 

  • Hanse 460 je prva Hanse jedrilica koju su dizajnirali francuski dizajneri Berret-Racoupeau. Ovaj model kombinira maksimalnu inovaciju s tradicionalnim Hanse vrijednostima, poput brzog krstarenja i jednostavnog koncepta jedrenja
  • Model Hanse 510 odiše sofisticiranošću, s inovativnim oblikom trupa i oštrim rubovima koji osiguravaju širok raspon performansi. S sportskim dizajnom trupa i aerodinamičnim vodenim linijama, Hanse 510 spremno će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje jedrenja.

  • Nadalje, Hanse 410 nastavlja niz uspješnih modela nove generacije, uključujući Hanse 460 i Hanse 510. Po prvi put, uvodi se opcionalni električni pogonski sustav koji se ističe dosegom od do 55 nautičkih milja. Ovaj model podsjeća na važnost očuvanja okoliša jer posjeduje Sustainable Performance Sails (SPS) od Elvstrøm Sails, prvi u nizu jedara izrađenih od recikliranog materijala.

Održavanje Dalmatia Boat Show-a poklapa se s početkom charter sezone, čineći ga idealnim događajem za sve one koji razmišljaju o kupnji plovila. Pozivamo vas da zakažete sastanak s našim prodajnim predstavnicima tijekom sajma, koji će imati odgovore na sva pitanja i pružiti potrebne informacije kako biste pronašli plovilo u skladu s vašim željama i potrebama.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit