Pridružite nam se na 6. izdanju regate Hanse Cup Adriatic koja će se održati od 21. do 25. travnja sa polazištem iz Marine Kaštela. Regata je iz godine u godinu sve veća pa ovog puta očekujemo više od 30 Hanse plovila. U ovom izdanju regate planiramo ploviti prema sjeveru, u Šibenski arhipelag koji će ponuditi novo uzbudljivo okruženje sudionicima koji su sudjelovali u ovoj regatl tijekom prvih 5 godina.

hanse-cup-adriatic-2.jpg

Regata je otvorena za sve vlasnike Hanse plovila kao i za sve ljubitelje Hanse jedrilica za koje je na raspolaganju čitav niz Hanse plovila iz naše charter flote, od najmanjeg Hanse 315 pa do najvećeg Hanse 588. Sudjelujte u ovom uzbudljivom natjecanju s drugim međunarodnim posadama, jedrite u jednom od najljepših okruženja na svijetu i družite se uz piće i lokalne specijalitete ponajboljih restorana na ovim prostorima.

hanse-cup-adriatic-1.jpg

Ovu regatu organizira Croatia Yachting, ovlašteni prodavatelj Hanse jedrilica, u suradnji s Jedriličarskim klubom Zenta, s ciljem promoviranja Hanse jedrilica koje su prepoznate po svojim performansama i jednostavnom upravljanju, a i s ciljem otvaranja jedriličarske sezone i promocije Hrvatske kao vrhunske jedriličarske destinacije.

hanse-cup-adriatic-3.jpg

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit