Hanse 510 je jedrilica koja se izdvaja svojim inovativnim, suvremenim i sportskim dizajnom trupa. Osim impresivne estetike, karakteriziraju je i značajke dizajnirane da poboljšaju vaše iskustvo jedrenja.

p.jpg
Image description

Od svog prepoznatljivog pramca i aerodinamične vodene linije do strateški postavljenih bridova, ovo plovilo osigurava optimalnu drenažu vode i neusporedivu plovnost, ploveći bez napora kroz vodu svojim optimiziranim dizajnom. To rezultira minimalnim otporom i nezaboravnim iskustvom jedrenja. S obzirom na Hanse sustav skraćivanja jedra s jednim užetom, rukovanje je učinkovito i jednostavno, dok dvostruka prednja užad na pramčanom nosaču omogućuju praktično podešavanje prednjeg jedra iz kokpita, uz potpunu kontrolu s kormila. S modernim i primamljivim ambijentom, Hanse 510 odiše sofisticiranom atmosferom. Prostrana unutrašnjost poboljšana je velikim prozorima koji primaju obilje prirodnog svjetla i svježeg zraka. To stvara svijetlu i prozračnu atmosferu, omogućujući vam da prilagodite prostor prema svojim željama

 Inovativni oblik trupa i oštri rubovi osiguravaju širok raspon performansi. Također, jedrilica ima najveći prostor za čamce u svojoj klasi te je opcionalno opremljena Smart tender sustavom za lako rukovanje čamcem. Prostrani kokpit, bez premca u svojoj klasi, pruža savršeno okruženje za opuštanje i druženje, dok moderan dizajn maksimalno povećava unutarnji prostor, nudeći dovoljno prostora za privatnost i udobnost. Svako je područje dizajnirano da bude savršeno - od luksuzne glavne kabine s vlastitom kupaonicom do udobne kabine za posadu, pružajući neusporediv osjećaj prostora s nizom opcija visoke kvalitete.

Ukratko, ovo plovilo je vrhunski primjer inovacija u nautici. Nudi savršen spoj udobnosti, stila i praktičnosti bilo da ste na moru ili usidreni u luci. Odaberite Hanse 510 za svoju sljedeću pomorsku avanturu i krenite na putovanje u kojem se isprepleću elegancija i uzbuđenje.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit