Najnoviji Hanse model dobio je jednu od najprestižnijih nagrada u svijetu plovila – „Europski brod godine“ u kategoriji obiteljskih krstaša . Moderni dizajn spaja inovativnost Berret- Racoupeau-a i tradicionalne Hanse vrijednosti kao što su „fast cruising“ i „easy sailing“ koncept.

U tijesnoj borbi u kategoriji obiteljskih krstaša, novi Hanse 460 istaknuo se među konkurentima kao što su Dufour 470, Sun Odyssey 38, i Oceanis 34. 12 članova žirija navelo je privlačnu estetiku, jednostavnost jedrenja i osjećaj na brodu koji daje dojam prostranosti i komfora kao posebne elemente koji čine razliku.

Novorazvijeni, hidrodinamički trup uspijeva kombinirati usku vodenu liniju koja obećava veliku brzinu trupa i široki trup iznad vodene linije kojeg postiže sa prevjesima na pramcu i krmi i time omogućuje najveću moguću količinu prostora u interijeru.

Novi dizajn palube s ukupno 14 otvora i osam prozora koji se otvaraju nudi maksimalnu količinu dnevnog svjetla i poprečnu ventilaciju ispod palube.

Maksimalne površine jedara od 114 četvornih metara uz vjetar i 234 četvorna metra niz vjetar svjedoče o ogromnom potencijalu performansi Hanse 460. Standardni kosnik s integriranom sidrenom rukom služi kao točka pričvršćivanja za prednje jedro i gennaker i može se dodatno opremiti dodatnim prednjim štrajem za genovu. Brojni odabiri rasporeda interijera i opcija daju kupcu priliku da konfigurira svoj Hanse 460 po mjeri.

Ovo nagrađivano moderno Hanse izdanje stiže u hrvatske marine tijekom travnja.

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit