Uveritra u ovogodišnju charter sezonu je svakako prvi Dalmatia Boat Show-om. Od 18. do 21. travnja, marina Baotić u Segetu Donjem postat će epicentar nautičke industrije, privlačeći brojne ljubitelje nautike iz ovog dijela Europe. Prvo izdanje ovog sajma predstavlja važan trenutak u razvoju nautičke industrije u ovoj regiji, donoseći novu dimenziju i dinamiku u ponudu događanja koja privlače nautičare. Uzimajući u obzir godišnje doba kada će se održati Dalmatia Boat Show, događaj će biti od iznimne koristi za sve koji razmišljaju o kupnji jahte.

Sajam će okupiti mnoge domaće i međunarodne izlagače koji će predstaviti svoje najnovije proizvode i novitete. Posjetitelje očekuje preko 200 izloženih plovila i više od 100 izlagača, što čini ovaj događaj jednim od ključnih u nautičkoj industriji u regiji. Također, imat ćete priliku uživati u bogatom programu zabave ali i odličnoj gastronomskoj ponudi Marine Baotić.

Iznimno smo uzbuđeni što ćemo sudjelovati na sajmu i predstaviti naše Hanse jedrilice kao i motorne brodove Sealine, Ryck i Fjord. Za one koji žele dinamičniju plovidbu, motorne opcije pružaju bržu plovidbu, dok će ljubitelji sporijeg tempa uživati u našoj širokoj ponudi jedrilica. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s našim proizvodima i dobiti informacije o najnovijim tehnologijama i mogućnostima plovidbe.

Naši prodajni predstavnici bit će vam na raspolaganju za vrijeme sajma te odgovoriti na sva vaša pitanja. Kako bismo upotpunili vaš cjelokupni posjet, budite slobodni zakazati svoj sastanak za vrijeme sajma.

Jedno je sigurno – ovog travnja sve nautičke rute vode na Dalmatia Boat Show!

Trebate pomoć?

Ako ste zainteresirani za kupnju plovila ili želite dobiti više informacija o našem charter managementu, kontaktirajte nas i naši stručnjaci rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Pošaljite upit