Naša charter flota

Birajte plovilo iz najveće flote Hanse jedrilica na svijetu koja se nalazi u našim bazama u Marini Kaštela, Marini Kornati u Biogradu na Moru i u ACI marini Dubrovnik. Naša charter flota s više od 100 plovila uključuje cijelu liniju novih i suvremenih Hanse jedrilica koje su održavane po najvišim standardima. Kod nas ćete pronači gotovo sve aktualne Hanse modele; Hanse 315, Hanse 388Hanse 418, Hanse 458, Hanse 508, Hanse 588 kao i perjanicu marke Hanse 675, a uz to su dostupni brojni modeli iz prethodne Hanse serije 5.

Uz to što imaju izvrstan dizajn, svaka jedrilica u našoj floti posebno je opremljena i savršeno prilagođena potrebama koje charter gosti imaju na godišnjem odmoru te kombiniraju dobre performanse u jedrenju s udobnošću i prostranošću.

Jesrenje u Hrvatskoj

Svojom predivnom obalom i 1185 otoka o otočića Hrvatska pruža očaravajuća mjesta za istraživanje. Riječ je o jednoj od najfascinantnijih obala na svijetu, gdje su sredozemne civilizacije, povijest i kultura ostavili trag koji se i danas može vidjeti u svom autentičnom izdanju.

Predivna priroda, dugi lanac stjenovitih otoka uz hrvatsku brdovitu obalu, mnoštvo sidrišta i stabilna klima čine Hrvatsku rajem za krstarenja sa savršenim uvjetima za jedrenje. Za sve one koji traže privatnost ili one koji vole netaknutu prirodu Hrvatska nudi divlju sredozemnu ljepotu, tople boje obasjane suncem te bujnu i mirisnu vegetaciju. Duž obale se izmjenjuju litice, špilje, stjenovite uvale i šljunčane plaže. Doputovati u Hrvatsku je jednostavno i brzo. Uz let od 2 sata moguće je stići u Hrvatsku iz gotovo bilo kojeg dijela Europe.

Otkrijte Hrvatsku s Hanse jedrilicom: Hanse Yachts Charter

Prolistajte naš magazin kako biste doznali više o našem charteru: