Hanse yachts

AUTHORISED DEALER

Novosti

Najnovije novosti

Hanse Yachts je inovativno brodogradilište koje postavlja visoke standarde po pitanju udobnosti na moru i razvoja brzih jedrilica s izvrsnim omjerom cijene i performansi.

više o Hanse Yachts

HANSE FAST CRUISING

Hanse jedrilice dizajnirali su judel/vrolijk & co, jedni od najboljih dizajnera plovila na svijetu. Svoje su iskustvo stekli i u Americas Cupu, a to iskustvo sada prenose u serijsku proizvodnju jedrilica. Time Hanse jedrilice jamče dobre performanse i puno zabave. Hanse već godinama postavlja nove trendove po pitanju jednostavnosti i brzine jedrenja. Hanse se uvijek zalaže za inovativan dizajn i stalno razvijanje krstaša. Trupovi su razvijeni s naglaskom na performansama i udobnosti. U suradnji s Judel/Vrolijk & Co trupovi Hanse jedrilica optimizirani su, uzimajući u obzir najnovije rezultate istraživanja na području hidrodinamike. To je odmah vidljivo po vertikalnoj liniji pramca na svim Hanse jedrilicama koja donosi dužu vodenu liniju, a posljedično i značajno veću brzinu trupa. Jedrilje i snast također su optimizirani. Jarboli su pomaknuti više prema krmi kako bi imali veću površinu samopreletnog floka, a time su bolje performanse pri laganom vjetru. Površine glavnog jedra i floka dobro su balansirane pa donose i balansirane performanse u jedrenju i neutralnost kormila pri jedrenju. Hanse jedrilice mogu podnijeti više naginjanja pa time možete jedra kratiti kasnije i pri jačem vjetru. Naravno, brza jedrilica nije kompletna bez kvalitetnih jedara, osmišljenih za dobre performanse. I u standardnoj verziji, Hanse jedrilice su opremljene kvalitetnim Elvström jedrima koja su razvijena na način da budu u skladu s konstrukcijom i performansama Hanse jedrilica.

HANSE EASY SAILING

Jedrenje na Hanse jedrilicama je iznimno jednostavno zahvaljujući samopreletnom floku i činjenici da su podizači, škote i sve ostale kontrole jedara dovedene do vitla koja se nalaze uz kormilarska mjesta. S Hanse jedrilicama može jednostavno jedriti mala posada pa čak i samo jedna osoba. Koliku posadu trebate na Hanse jedrilici? Ako želite, možete jedriti i sami. Uz pažnju koja je posvećena performansama, Hanse daje veliku važnost jednostavnosti upravljanja. Taj se koncept naziva Easy Sailing i Hanse je daleko ispred konkurencije kad je u pitanju taj aspekt jedrenja. Hanse jedrilice opremljene su integriranim samopreletnim flokom koji omogućava jednostavno letanje bez korištenja vitla. To zaista zaslužuje naziv Easy Sailing (jednostavno jedrenje)! Kontrola svih podizača, škota i kratova s kormilarskog mjesta jedinstveno je u ovoj klasi plovila. To kormilaru omogućava samostalno upravljanje jedrilicom i jedrima s kormilarskog mjesta, čak i pri jačem vjetru u kojem duboka kobilica pruža više stabilnosti. Tu ne govorimo samo o pritezanju i popuštanju jedara, s kormilarskog mjesta se jedra mogu i kratiti. Hanse koristi njemački sistem škote s dva kraja koji se najčešće viđa na jedrilicama za prekooceanske regate. Budući da su sve kontrole jedara sprovedene do kormilara. Jednostavno upravljanje ne odnosi se samo na jedrenje. Kombinacijom pramčanog potisnika, krmenog potisnika i dubokog kormila, pristajanje postaje jednostavno poput dječje igre, čak i u najmanjim lukama.

HANSE INDIVIDUAL CUSTOMIZATION

Širok izbor opcija, rasporeda, boja, materijala, drva i podnih obloga čini svaku Hanse jedrilicu jedinstvenom kreacijom. Hanseov individualni koncept jedinstven je u serijskoj proizvodnji plovila! Hanse vam nudi izbor boje gelcoata trupa i vodene linije. Za one koji žele imati lakirani trup, izbor boja je gotovo neograničen. Kod Hansea to pomalo sliči na studio za unutarnji dizajn, možete dizajnirati vaše plovilo koje odgovara vašim individualnim potrebama. Birajte između različitih kombinacija rasporeda kabina, dodatne opreme, više vrsta drva za namještaj i podnice kao i širok izbor boja i vrsta materijala. Izbori se mogu kombinirati na više od 1.000 načina.

HANSE INNOVATIVE DESIGN

Kao što i brojne nagrade potvrđuju, Hanse marka je poznata po inovativnom vanjskom i unutarnjem dizajnu svojih jedrilica. Moderni oblici, boje i oprema čine svaku Hanse jedrilicu atraktivnom, a inovativna ju rješenja čine vrlo praktičnom. Hanse je kod razvoja novih jedrilica uvijek vođen inovativnim dizajnom. Uključuje suvremene linije i inovativna tehnička rješenja kakva se najčešće povezuju s luksuznim jahtama. Ključ je u povezivanju suvremenog izgleda s praktičnošću, a sve u cilju zadovoljstva kupca koje uvijek mora biti na prvom mjestu. Na primjer, kod Hansea je kut stepenica na ulazu u kabinu vrlo blag što znači da se pri ulasku ili izlasku iz kabine ne penjete po ljestvama već hodate po stepenicama. Kabine dobivaju puno svjetla i zraka kroz brojne prozora na trupu i palubi. Kabine su prostrane i imaju pregršt prostora za odlaganje stvari, navigacijski stol je velik, a isto vrijedi i za toalete. Sve je elegantno dizajnirano i omogućava jednostavno održavanje Paluba i nadgrađe kabine oslobođeni su svih konopa, a svi prozori su u razini palube pa ne postoji mogućnost spoticanja. Time ostaju slobodne i površine za sunčanje. Prostrani kokpit dobro je organiziran za jedrenje i opuštanje, a širok prolaz između dva kola kormila omogućava jednostavan pristup sklopivoj krmenoj platformi. Veći modeli su opremljeni i spremištem za gumenjak koje se nalazi ispod kokpita.

ŠIROKA PALETA JEDRILICA

Hanse pokriva široku paletu modela od praktičnog Hanse 315 do luksuznog Hanse 675. Svi Hanse modeli dijele Fast cruising, Easy sailing, Innovative design Individual customization koncepte koji čine Hanse jedrilice tako posebnima.

Hanse ovlašteni prodavatelj godine 2019

Nova nagrada za Croatia Yachting

Ovaj posao ne radimo zbog nagrada no raduje nas kad ih dobijemo.

Nedavno smo dobili novo priznanje kad nas je Hanse Yachts proglasio Najboljim ovlaštenim prodavateljem godine 2019! Ova najnovija nagrada dokazuje da je naporan rad i stavljanje klijenata na prvo mjesto jedini ispravan put te nas motivira da i dalje nastojimo biti predvodnik u nautičkoj industriji, ne samo u Hrvatskoj nego i šire!

Saznaj važne informacije na vrijeme

Hvala vam!

Your are now subscribed to our newsletter!

Croatia Yachting d.o.o.