Zašto odabrati nas

Croatia Yachting jedna je od vodećih nautičkih tvrtki u Hrvatskoj te uz bogato iskustvo objedinjuje mnoštvo nautičkih usluga kao što su: prodaja polovila, održavanje i servis plovila, charter management i charter usluge. Ovlašteni smo prodavatelj za marke Hanse, Dehler, Sealine i Fjord, svi dio Hanse gruoacije, s dugogodišnjim iskustvom te pružamo najpovoljnije uvjete kupnje, visoke standarde održavanja koji će omogućiti zadržavanje vrijednosti vašeg plovila i kvalitetnu post prodajnu uslugu s brzim rješavanjem reklamacija.

Okosnica našeg poslovanja su naši zaposlenici i njihovo znanje koji su ključni za pružanje kvalitetne usluge.

Kao jedna od najvećih hrvatskih charter tvrtki s bazama u Marini Kaštela, ACI marini Dubrovnik i Marini Kornati u Biogradu na Moru ostvarujemo izvrsne booking rezultate s flotom od preko 100 plovila. To je svakako važna informacija ukoliko planirate plovilo kupiti putem našeg Hanse Yachting World charter management programate prihodima iz chartera financirati kupnju plovila, njegovo održavanje, osiguranje i ostale troškove.  

Bilo da kupujete plovilo ili ga uzimate u charter, uvjereni smo da će naš tim ispuniti vaša očekivanja.

Naš tim

Naš iskusni Hanse prodajni tim pomoći će vam pri odabiru jedrilice koja najbolje odgovara vašem stilu života i potrebama. Savjetovat će vam pri odabiru načina financiranja i dogovoriti povoljne uvjete kod partnerskih leasing tvrtki. Uz to će vam pružiti sve potrebne informacije o Hanse Yachting World charter management programu ukoliko odlučite prihodima iz chartera financirati vlasništvo plovila i ostvarivati dodatne prihode. Napore našeg prodajnog tima prepoznala je i Hanse grupacija nagradivši nas titulom Hanse ovlašteni prodavatelj godine 2019.

Naš sposobni Croatia Yachting charter tim pobrinut će se da vaše plovilo u Hanse Yachting World charter management programu ima najbolji mogući omjer cijene i charter prihoda budući da je prosjek naše charter flote 21,5 tjedna po sezoni. Uz to, naš charter tim je na raspolaganju ukoliko želite unajmiti Hanse jedrilicu i osobno doživjeti sve njezine kvalitete.   

Sva nova plovila koja isporučimo puštena su u pogon i održavana po najvišim standardima od strane našeg iskusnog i educiranog Hanse servisnog tima. Oni će vam pomoći pri održavanju vašeg plovila i učiniti vlasništvo uistinu jednostavnim. U sklopu održavanja pobrinut će se za popravke, redovne servise i preglede, pripremanje plovila za zimu i rješavanje eventualnih reklamacija.